Monday, June 3, 2019

Hitta billiga flyg och hotell - varför sökmotorer aldrig kommer att fungera

Hitta billiga flyg och hotell via resesökmotorer är något vanligt och enkelt att göra. Alla kan göra det, de hittar snabbt några av de bästa alternativen och du spenderar inte mycket tid med dem och du får snabba resultat. Men var inte oskyldig. Killarna som skapade sökmotorerna behöver få pengar från någonstans och de får inte det via flygbolag eller hotellkedjor, de får det från dig.

Det bästa sättet att hitta billiga flyg och hotell är att använda resesökmotorer för att få relevant information och därefter använda denna information för att hitta samma flygning eller hotell ännu billigare. Om du använder en vanlig resesökmotor som Orbitz eller Travelocity, sluta inte använda dem, men var medveten om att samma flygningar kan hittas på andra platser för mindre.

Bara för att börja med debiterar varje resesökmotor i genomsnitt $ 10 mer om du köper ditt flyg med dem. Faktum är att du bara går snabbt till de angivna flygbolagen och kontrollerar priserna för denna resväg och med samma datum som du kommer att ta reda på. Varför händer detta? Tja, från din bokning måste en del gå till det företag som skapade sökmotorn och den andra delen är för alla affiliates som marknadsför sina tjänster.

Ja, nu kommer du ihåg den artikeln som berättade att du bokar genom en av dessa sökmotorer och det var så trevligt att författaren lagt en länk för dig att följa med den här sökmotorn. Jo, författaren gjorde i grund och botten dig betala 10 dollar mer och tog en del av dem för sig själv. Hitta billiga flyg eller hotell via resesökmotorer är möjligt, men de kommer aldrig att bli billigast och du kommer att betala en avgift till andra människor.

Långt från att försöka klaga på medlemsförbunden eller hur dessa företag arbetar, uppmuntrar jag dig att dra nytta av dem utan att köpa dem. Lär känna vilket företag som flyger en rutt under en dag och sedan gå tillbaka till detta flygbolag och kolla priserna där. Du kommer märka att de är ungefär $ 10 billigare åtminstone. Gå hitta bra hotell för vissa datum och sedan gå tillbaka och kolla hotellkedjan från deras hemsida direkt och du kommer märka att deras priser är minst $ 10 billigare. Boka från den officiella hemsidan eller via telefon om det behövs, eftersom det alltid kommer att bli billigare.

En annan dålig punkt med sökmotorer är att de inte är flexibla. Du letar efter några datum, och de ger dig inte andra, du måste göra en sökning efter varje datum. Egentligen, för att hitta billiga flyg och hotell online, tillhandahåller flygbolag och hotellwebbplatser normalt en flexibel tidtabell på ett sätt som du kan jämföra med en enda sökning och välja dina bästa avgifter.

Till slut, för att hitta billiga flyg och hotell, är det enda du behöver göra att kolla ett par resesökmotorer, upptäck de flygbolag eller hotell som erbjuder den billigaste servicen och gå direkt från dessa leverantörer. Kom ihåg den gyllene regeln som säger att de mindre stegen som är inblandade i försäljningen av en produkt, desto billigare är produkten. Och det här är en allmän sanning, så mycket som saker faller på grund av gravitationen på jorden. Tyvärr verkar vissa människor glömma det faktum att alla som är inblandade i en process vill dra nytta av det.

Om du vill ta reda på riktiga 85% rabatterade hotell och flygbiljetter: Gratis Hotell

Om du vill planera en resa till Europa eller runt om i världen: Resa till Europa

För resor snabba erbjudanden, knep och tips: Travel Addicts

No comments:

Post a Comment